سرباز ولایی

سرباز ولایی

سرباز در لغت به معنی کسی است که جان خود را به بازی گرفته است برای دوستدار خویش کسی که حاضر است جان خود را برای آن که دوست دارد فداکند و از باختن سرش ابایی ندارد وسرباز ولایی یعنی کسی که جان خویش را برای امام خود و ولی خود که امام زمان ارواحنا فدا باشد فدا کند نه در لفظ بلکه در عمل سرباز ولایی کسی است که به فرمایشات امام خویش گوش دهد وبه آن جامه عمل بپوشاند و در نبود امام خود (بنا به گفته خود امام)به نائب آن اقتدا می کند وآن را به منزله امام خود می داند سرباز ولایی ولی خود را می شناسد ولی ای که به معنی سرپرست است نه به معنی دوست ، ولی ای که همراه حق است وحق همراه اوست ولی ای که.....
سرباز ولایی یعنی فدایی ولی یعنی فدایی علی یعنی فدایی........

طبقه بندی موضوعی

پیوندها

دیپلماسی لباس یا لباس دیپلماسی!!!؟؟؟؟

چهارشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۱، ۰۹:۰۰ ب.ظ

نگاهی به پوشش کاترین اشتون از ژنو تا آلماتی

وقتی کاترین اشتون در مذاکرات ژنو با جلیلی  دیدار می کردشاید  فکر نمی کرد که عکس این دیدار در ایران مورداصلاح قرار گیرد وبعد خبری شود یا تصویری کلوز آپ از او منتشر می شود شاید به خاطر همین هم ترجیح داد در نشست استانبول2 شالی برگردن بی اندازد ودر بغداد چیزی شبیه یک مانتو بپوشد این روند ظاهرا ایرانیزه شدن نشست به نشست ادامه پیدا کرد .

کاترین اشتون با سیاستی که درنوع لباس پوشیدنش در نشست های1+5 با ایران در پیش گرفته  نشان داده حاشیه را بهتر از متن گرفته  ایرانیزهکردن حجاب یک انگلیسی  حداقل برای یک ایرانی این را نشان می دهد که این سیاست مدار دنبال نشان دادن انعطاف است توجه داشته باشید که دنبال نشان دادن انعطاف هستند با خود انعطاف فرغ دارد

 لباس دیپلماسی زنان سیاستمدار در انگلیس و اروپا، کاملاً مشخص و بیشتر رویه استفاده از کت و دامن، معمول است

اشتون با عبور از «لباس دیپلماسی»، وارد فاز «دیپلماسی لباس» شده است. اگر بخواهیم ساده بگویم کاترین در دیپلماسی لباس خیلی باهوش است.

برای من و شما که در ایران زندگی می کنیم و نمودار تغییرات لباس خانم اشتون را از ابتدا تا الان دنبال کرده ایم، از کارهای او، نه تنها نمی توانیم با عبارت دیپلماسی لباس، یاد کنیم بلکه واکنش ضدّ فتوشاپی او را خلاصه می کنیم در یک «کار فانتزی»، فقط همین!

حالا بیایید شاهکار انگلیسی خانم اشتون را از نگاه یک شهروند فرانسوی، ایتالیایی، کانادایی و یا شاید هم یک شهروند ژاپنی مرور کنیم. وقتی شما، عرف، رسم و فرهنگ لباس پوشیدن خود را کنار می گذاری و نوع پوشش خود را به احترام گروه ایرانی مذاکره کننده و البته رسانه های ایران، با ویژگی هایی ایرانیزه شده، انتخاب می کنی، چه پیامی دارد؟

قصه از همین احترام شروع می شود؛ اشتون به آن شهروند اروپایی یا آسیایی، بصورت غیر مستقیم پیغام می دهد که ما حاضریم کوتاه بیاییم اما ایرانی ها ... .

من و شما چه بخواهیم و چه نخواهیم باید دیپلماسی لباس کتی اشتون را قبول کنیم؛ اشتون می خواهد بگوید، ما پنج بعلاوه یکی ها، انعطاف داریم، نمونه اش همین نوع لباس من که رییس تیم مذاکره کننده هستم! به لباس های اشتون در مذاکرات آلماتی، دقت کنید، بازهم حجاب اش، ایرانی تر شده، نه؟

(گرفته شده از فارس)

نظرات (۱)

  • دوستدار سرباز ولایی
  • سلام
    البته به نظر من بیشتر از اینکه ما تاثیر گذاشته باشیم اونا خودشون با توجه به اینکه میدونن شرقی ها به این امور حساس هستن و براشون مهم تلقی میشه میخوان یه جورایی ویترین روابط رو طوری بچینن که ما رو تحت تاثیر قرار بده!!!!
    خصوصا در ذهن عوام این امور مهم جلوه میکنه به اخبار خودمون توجه کنیم می بینیم که خبر های این چنینی رو خبرنگار طرح میکنه و بعد نظر مردم کوچه و بازار رو در موردش پخش میکنه پس از فرهیختگان این مرز و بوم انتظار میره خام و دلبسته این جلوه های پوشالی نشن و فکر نکنن توی چند جلسه و همنشینی این خانم دچار تحول خاصی شده؟!؟
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">